Covid tesztekCovid csomagCsomag ajánlatokCOVID – IMMUNITÁS csomag

40 000 Ft

  • Mintavétellel
  • Eredmény: 1 hét
Időpontfoglalás
Erre a vizsgálatra nem szükséges éhgyomorral érkezni. Bővebben: Tájékoztatás a vizsgálatokról.
Vizsgálatunk a mintavételi díjat tartalmazza.

Leírás

Eredmény: 1 hét alatt

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének képet kapni a szervezetük SARS-CoV2 ellenes immunvédekezésének hatékonyságáról.

Fertőzés kiállása után vagy oltás hatására kialakult védettség kimutatására ajánlott vizsgálatokat tartalmaz.

A CSOMAG TARTALMA

Euroimmun IGRA (interferon-gamma release assay) teszt: SARS-CoV2-specifikus sejtes immunitás mérésére alkalmas vizsgálat, melyet Li-heparinos csőbe vett alvadásgátolt vérből végzünk

SARS-CoV2 Anti-S1 IgG (kvantitatív)/Euroimmun Quantivac ELISA/Siemens Advia Centaur CLIA: SARS-CoV 2 felszíni tüskefehérjéje (S1) ellen termelt IgG típusú ellenanyagok quantitatív kimutatására alkalmas vizsgálat, mely nemzetközi egységben meghatározott titerszint meghatározást tesz lehetővé.

A két teszt kivitelezéséhez egy vérvétel is elegendő, mely során 1-1 cső vérmintát veszünk le a vizsgálatokhoz!

A SARS-CoV2 fertőzés elleni védekezésben az ellenanyagok mellett fontos szerepet töltenek be az immunsejtek is. A vizsgálati csomag részeként a védekezésben szerepet játszó két fő komponens, a celluláris és a humorális immunválasz együttes vizsgálatával pontosabb kép adható a fertőzéssel szembeni immunvédekezés hatékonyságáról. Az Euroimmun sejtes immunitás vizsgálatára kifejlesztett IGRA teszttel és a Genscript neutralizáló elllenanyagok kimutatására tervezett cPass ELISA vizsgálattal mérhető mind a SARS-CoV2 fertőzés vagy oltás hatására aktivált T-sejtek védő funkciója és a védő hatású ellenanyagok jelenléte is a páciens vérmintájából.