Allergia/IntoleranciaTáplálék intolerancia panel IgG 220+
101 880 Ft
Leírás
tej, tejkészítmény (Alfa-lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivajtej, juh tej, kazein, kecsketej, tehéntej, tojás fehérje és sárgája) halak, tenger gyümölcsei (ajóka, alga espaguette, alga spriluina, alga wakame, angolna, csiga, parti csuka, doradó, fekte sügér, fekete tőkehal, fésűs kagyló, foltos tőkehal, garnélarák, hering, homár, hüvelykagyló, kacsakagyló, kardhal, kaviár, kék kagyló, kemény- vagy pénzkagyló, lazac, lepényhal, makréla, naphal, osztriga, ördöghal, pisztráng, polip,ponty, rombushal, sügér, szardínia, szívkagyló, tarisznyarák, tintahal, kalamári, tintahal, szépia, tonhal, tőkehal) gyümölcsök (alma, ananász, avokádó, banán, citrom, cseresznye, datolya, eper, faeper, fekete áfonya, fekete ribizli, füge, görögdinnye, gránátalma, grapefruit, guava, kivi, körte, licsi, lime, málna, mandarin, mangó, mazsola, narancs, nektarin, olajbogyó, őszibarack, papaja, paradicsom, rebarbara, ribizli, sárgabarack, sárgadinnye, szeder, szilva, szőlő, vörösáfonya) gyógynövények és fűszernövények ( aloe vera, ánizs, babérlevél, bazsalikom, bors keverék (fekete/fehér), bormenta, cayenne-bors, csalán, curry, édesgyökér, fahéj, fokhagyma, ginkó, ginzeng, gyömbér, kakukkfű, kamilla, kapor, komló, koriander, kömény, majoranna, menta, mustármag, petrezselyem, rozmaring, sáfrány, szegűszeg, szerecsendió, tárkony, vanília, vörös chili, zsálya) húsok (bárány, bivaly, borjú, csirke, disznó, fogoly, fürj, kacsa, kecske, ló, marha, nyúl, pulyka, rötvad (szarvas-, őz) strucc, vaddisznó) zöldségfélék (amarantusz (disznóparéj), articsóka, borsó, brokkoli, burgonya, cékla, cikória, csicseriborsó, cukkini, édesburgonya, édeskömény (levél), fehér karóbab, fehérrépa, fejes saláta, hagyma, káposzta, káposzta vörös,kapribogyó, karfiol, kobatök/futótök, mángold, manióka, mogyoróhagyma, padlizsán, paprika, póréhagyma, retek, ruccola, sárgarépa, spárga, spenót, széles bab, szójabab, uborka, vizitorma, vörös vesebab, zeller, zöldbab, kelbimbó, lencse) olajos magvak ( dió, fenyőmag, földimogyoró, kesudió, kókusz, makadámdió, mandula, mogyoró, paradió, pisztácia, tigrisdió/földimandula) gabonafélék (árpa, búza, búzakorpa, durumbúza, gliadin, gríz (polenta), köles, kukorica, kuszkusz, lenmag, maláta, pohánka, quinoa, rizs, rozsliszt, tönkölybúza, transzglutamináz, zab) egyebek (tea (fekete), tea (zöld) agar-agar, élesztő (sütő), élesztő (sör) gesztenye, kakaóbab, gomba, kávé, kóladió, méz, nádcukor, napraforgómag, repcemag, szentjánoskenyér, szezámmag, tápióka)