Allergia/IntoleranciaTáplálék intolerancia panel IgG 220+

70 000 Ft

Időpontfoglalás
Ezt a vizsgálatot reggel 8-10 között éhgyomori vérvétellel kell végezni, amennyiben erre nincs lehetőség, akkor maximum du. 3-ig meg kell történnie a mintavételnek és azt megelőzően 6 órával csak könnyű étkezés történjen, utána már ne étkezzen. Bővebben: Tájékoztatás a vizsgálatokról.
Vizsgálatunk a mintavételi díjat nem tartalmazza. Mintavételi díjak megtekintése

Leírás

tej, tejkészítmény (Alfa-lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivajtej, juh tej, kazein, kecsketej, tehéntej, tojás fehérje és sárgája) halak, tenger gyümölcsei (ajóka, alga espaguette, alga spriluina, alga wakame, angolna, csiga, parti csuka, doradó, fekte sügér, fekete tőkehal, fésűs kagyló, foltos tőkehal, garnélarák, hering, homár, hüvelykagyló, kacsakagyló, kardhal, kaviár, kék kagyló, kemény- vagy pénzkagyló, lazac, lepényhal, makréla, naphal, osztriga, ördöghal, pisztráng, polip,ponty, rombushal, sügér, szardínia, szívkagyló, tarisznyarák, tintahal, kalamári, tintahal, szépia, tonhal, tőkehal) gyümölcsök (alma, ananász, avokádó, banán, citrom, cseresznye, datolya, eper, faeper, fekete áfonya, fekete ribizli, füge, görögdinnye, gránátalma, grapefruit, guava, kivi, körte, licsi, lime, málna, mandarin, mangó, mazsola, narancs, nektarin, olajbogyó, őszibarack, papaja, paradicsom, rebarbara, ribizli, sárgabarack, sárgadinnye, szeder, szilva, szőlő, vörösáfonya) gyógynövények és fűszernövények ( aloe vera, ánizs, babérlevél, bazsalikom, bors keverék (fekete/fehér), bormenta, cayenne-bors, csalán, curry, édesgyökér, fahéj, fokhagyma, ginkó, ginzeng, gyömbér, kakukkfű, kamilla, kapor, komló, koriander, kömény, majoranna, menta, mustármag, petrezselyem, rozmaring, sáfrány, szegűszeg, szerecsendió, tárkony, vanília, vörös chili, zsálya) húsok (bárány, bivaly, borjú, csirke, disznó, fogoly, fürj, kacsa, kecske, ló, marha, nyúl, pulyka, rötvad (szarvas-, őz) strucc, vaddisznó) zöldségfélék (amarantusz (disznóparéj), articsóka, borsó, brokkoli, burgonya, cékla, cikória, csicseriborsó, cukkini, édesburgonya, édeskömény (levél), fehér karóbab, fehérrépa, fejes saláta, hagyma, káposzta, káposzta vörös,kapribogyó, karfiol, kobatök/futótök, mángold, manióka, mogyoróhagyma, padlizsán, paprika, póréhagyma, retek, ruccola, sárgarépa, spárga, spenót, széles bab, szójabab, uborka, vizitorma, vörös vesebab, zeller, zöldbab, kelbimbó, lencse) olajos magvak ( dió, fenyőmag, földimogyoró, kesudió, kókusz, makadámdió, mandula, mogyoró, paradió, pisztácia, tigrisdió/földimandula) gabonafélék (árpa, búza, búzakorpa, durumbúza, gliadin, gríz (polenta), köles, kukorica, kuszkusz, lenmag, maláta, pohánka, quinoa, rizs, rozsliszt, tönkölybúza, transzglutamináz, zab) egyebek (tea (fekete), tea (zöld) agar-agar, élesztő (sütő), élesztő (sör) gesztenye, kakaóbab, gomba, kávé, kóladió, méz, nádcukor, napraforgómag, repcemag, szentjánoskenyér, szezámmag, tápióka)